söndag 26 augusti 2012

Svenska cupen

(RÄTTELSE: Harri blev 4:a i Svenska Cup'en och inte 3:a. Poängräkningen hade missat att Harri inte var med på söndagens race pga trasig motor och givit honom poäng även på söndagen.)

I Karlskoga denna helg så avgjordes även svenska Cupen där tävlingarna i Våler, Linköping och Karlskoga ingår.
Mange och Harri kom båda på pallen i 175cc klassen, 1:a respektive 3:e plats. 2:a var Leif Smedh.
I 350cc klassen tog Magnus hem Cupen före Daniel Corin-Stig och Hans-Göran Larsson.

Det blev igen strålande helg för Team Gävlarna, snarare lite jobbig helg men det kan ju inte alltid vara toppen.
Nu har alla i teamet en del att göra inför den avslutande deltävlingen i Danmark.
Harri måste skaffa nya kolvar och horna cylindrarna. Mange måste plocka isär Honda CB 350 motorn och försöka hitta varför den tickar, går klent och har dålig kompression. Micke måste laga kåpor, skaffa lite reservdelar såsom handtag, bromsbehållare.